Comedy / Adventure

A Night Under Neon Light

Hoe mooi zou het zijn als je problemen kon oplossen door er met een licht op te schijnen? Ell (echte naam: Ellen) is het zat om vast te zitten in de realiteit des levens. Ze besluit om eruit te stappen.

Ell dwaalt door een doolhof van glinsterende lichtstralen die lijken te dansen in de lucht. In deze betoverende wereld komt ze talloze schitterende en mysterieuze figuren tegen, die zich allemaal op hun eigen manier opstellen als gidsen en mentors, die haar de meest fantastische kennis en vaardigheden bijbrengen door middel van licht. Het is een bijzondere ervaring die Ell nooit zal vergeten, met momenten van pure verrukking en verwondering die haar hart sneller doen kloppen.

Maar dan stuit ze opeens op een oude, eenzame man. Zijn naam is Ernst en hij lijkt heel anders dan de anderen die ze heeft ontmoet. Hij is stil en peinzend, met een blik in zijn ogen die iets melancholisch heeft. Ell voelt zich tot hem aangetrokken, en begint vragen te stellen, in de hoop te begrijpen wat hem zo anders maakt. Ze realiseert zich dat zijn aanwezigheid haar reis nog verder kan verrijken.

JAAR:

2023

Regie:

Andrew van der Ven

Scenario:

Andrew van der Ven

Cast:

Liënne ten Kate, Henk Donselaar, Mireille Nijhuis